Vejland Briller på Amager hjælper dig med at finde din stil

Har du brug for briller til at korrigere dit syn? Et par briller sætter et unikt og markant præg på dit ydre, og man har typisk brillerne i mindst et par år. En anden måde at korrigere eventuelle synsfejl på, er kontaktlinser. Har du brug for hjælp til at finde din stil? Kom forbi Vejland Briller på Amager. Vores optikere giver sig altid god tid til at finde den bedste løsning til dig og dit syn.

Hvilke briller klæder mig?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når de rette briller skal findes. Du bør blandt andet overveje følgende:

  • Hvilken ansigtsform har du? Formen på brillestellet afhænger af din ansigtsform. Har du et firkantet ansigt, bør du vælge et rundt brillestel. Det handler om at skabe en harmonisk kontrast til den ansigtsform, du har.
  • Hvilke behov har du, og hvilken funktion skal brillen opfylde? Hvilken type brille du skal vælge afhænger af, om de skal bruges til sport, arbejde eller hverdag.
  • Hvilken hudtone, øjenfarve og hårfarve har du? Dette har betydning for hvilke farver, der klæder dig. Har du lys hud, bør du gå efter et stel i neutrale farver, hvorimod et farverigt stel vil skabe en flot kontrast til en dyb hudtone.

Få vejledning hos Vejland Briller

Når du skal vælge briller, er det vigtigt, at du er tro mod dig selv og din stil. Mulighederne er mange afhængig af dit syn og dine behov. Har du brug for rådgivning til at finde din stil, så kig forbi din optiker på Amager. Vores dygtige optikere vil vejlede dig gennem hele processen, så I sammen kan finde din stil. Uanset om du hælder til briller eller kontaktlinser, skal du naturligvis se godt ud imens.

DOWNLOAD STIL GUIDE