Find dine briller hos Vejland Briller på Amager

Har du brug for nye briller? Hos Vejland Briller forhandler vi et bredt sortiment af briller i mange former og farver, så der er rig mulighed for at finde nogle, der passer til dig. Når de rette briller skal findes, er der flere faktorer, der er værd at tage højde for.

Brillens funktion

Dine behov har stor betydning for, hvordan dine briller skal være. Du bør derfor overveje, hvilken funktion dine briller skal have:

  • Skal du bruge brillerne til hverdagsbrug og under kørsel?
  • Skal brillerne bruges hele tiden eller blot til arbejde?
  • Skal de bruges som aflastning til kontaktlinser?

Brillens funktion er afgørende for, hvordan brillestellet og glassets synsfelt skal være for at optimere dit syn bedst muligt. Skal brillerne primært bruges til hverdagsbrug, og når du kører bil, bør de have et godt og bredt synsfelt. Er brillerne til arbejde, skal de kunne dække der, hvor du kigger hen, når du arbejder.

Find de rette briller hos Vejland Briller

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for briller? Hos os kan du få foretaget en synsprøve af en af vores dygtige optikere, der vil afsløre eventuelle synsfejl. Briller afspejler din stil og sætter et unikt præg på dit ydre, så det er vigtigt, at du giver dig god tid til at finde et par briller, der klæder dig. Er du i tvivl om, hvilken type briller, der klæder dig? Du er velkommen til at kigge forbi Vejland Briller på Amager, hvor vores optikere står klar til at vejlede dig gennem hele processen. Der tages både højde for din ansigtsform, hudtone, stil og behov, når de rette briller skal findes, så du får et par briller med hjem, der passer perfekt til dig.