Kontaktlinser og briller til børn

Oplever du, at dit barn ofte har hovedpine, koncentrationsbesvær ved læsning eller måske skeler? Det kan være tegn på, at dit barn har behov for børnebriller. Med et par briller til dit barn fra Vejland Briller optimeres dit barns livskvalitet og indlæringsevne. Børnebrillerne er lavet specielt til børn – det samme er kontaktlinserne. Begge dele er vi eksperter i, og vi ved, at vi har det perfekte match til dig og dit barn.

Værd at vide om briller til børn

Skal dit barn have briller, så bør du overveje følgende to ting:

  • Kontaktlinser eller briller? De fleste børnebriller står ikke i vejen for sport, men kontaktlinser er også en mulighed. Det kræver dog, at barnet er modent og forstår vigtigheden af hygiejne.
  • Glas eller hærdet plastglas? Hærdet plastglas er en god løsning til børn, da det er brudsikkert og ikke ridses så let.

Hos Vejland Briller på Amager kan du få foretaget en synsprøve, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit barn har behov for briller. Dit barn skal ikke føle, at brillerne er en belastning, så kig endelig forbi med dit barn til en snak med en af vores optikere. I har også mulighed for at se vores udvalg af briller til børn samt prøve dem på.

Kan mit barn få kontaktlinser?

Der er flere fordele ved at vælge kontaktlinser frem for briller til dit barn. Først og fremmest kan dit barn fortsætte sin dagligdag som sædvanlig, og kontaktlinser sikrer langt mere bevægelsesfrihed. På langt sigt er kontaktlinser også en økonomisk fordel for dig som forælder.

Der er ikke nogen aldersgrænse på kontaktlinser. I stedet kræver det, at dit barn forstår vigtigheden af hygiejne og kan tage ansvar for at passe godt på sine øjne og kontaktlinser.

Værd at vide om kontaktlinser til børn

Hvis dit barn skal have kontaktlinser, har vi samlet tre gode råd til dig:

  • Vælg 1-dagslinser, da dit barn undgår rengøring.
  • Hav altid en brille som reserve til aflastning.
  • Sørg for, at dit barn overholder instruktioner om anvendelse og pleje.

Kig endelig forbi Vejland Briller, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende kontaktlinser til børn. Vi har også en lille flyer om briller og kontaktlinser til børn

Se flyer her