Vi er Amagers lokale optiker

I over 40 år har Vejland Briller ligget i hjertet af Amager på hovedpulsåren Amagerbrogade. Vi er din lokale optiker, og vi er her for dig.

Vi tror på kvalitet og integritet, og vi værner om at give hver enkelt kunde en personlig og individuel vejledning. Hos os finder du ikke færdiglavede pakkeløsninger. Hos os finder du den løsning, der passer dig, dine øjne og dit liv.

Vores butik er i konstant forandring. Vi tror nemlig på, at det skal føles som en unik oplevelse, hver eneste gang du træder ind i butikken. Her pryder retrofund og planter vores gulve og kunsthåndværk og vidunderlige tapeter vores vægge. Vejland Briller skal nemlig være din lokale optiker og det personlige alternativ til brillekæderne.

Hos Vejland Briller mødes alle i øjenhøjde og med et smil. Vi ses!

Vores fantastiske team

Ane Iversen - Indehaver

Ane blev uddannet som optiker fra Optikerskolen i Randers i 1989 og har arbejdet som optiker siden da. I 2003 blev hun ansat i Vejland Briller, der dengang var ejet af Erik Vagn Jensen. Fire år efter -  i 2007 - købte hun butikken, og er i dag indehaver og teamleder i butikken på Amagerbrogade.

Jette Rønnenfelt - Optiker

Jette har arbejdet i Vejland Briller siden maj 2019. Hun blev uddannet optiker i 1983, så hun har - ligesom Ane - mere end 30 års erfaring i faget. Før hun kom til Vejland Briller har hun arbejdet i forskellige kædebutikker. Hun mødte Ane i Nepal, hvor de var afsted med Syn for Sagen-projektet.

Charlotte Nyberg - Optiker

Charlotte Nyberg har arbejdet i Vejland Briller siden marts 2022. Hun har - ligesom Ane og Jette - mere end 30 års erfaring inden for optik. Charlotte og Ane har kendt hinanden i mere end 20 år og har arbejdet sammen i Synoptik tidligere. Hun ved derfor alt, du kunne få brug for at vide, når du køber briller og kontaktlinser hos Vejland Briller.

Linda Bach - Butiksassistent

Linda er butikkens blæksprutte, og der findes næsten ikke det, hun ikke kan hjælpe dig med. Hvad end dine briller skal slibes, tilrettes, eller du står og mangler dit nye yndlingsstel, er Linda den rette for dig. Hun har arbejdet i butikken siden november 2020.

Mette Iversen - Dekoratør

Mette er optikassistent, dekoratør og ferieafløser - og så er hun praktisk talt født ind i butikken. Hun er nemlig Anes datter. Mette står for vores flotte og evigt skiftende vinduesdekorationer, og så er hun altid klar på at give et godt råd og en hjælpende hånd.