Vejland Briller

Amagers lokale optiker

I over 40 år har Vejland Briller ligget i hjertet af Amager. Vi er en lokal optiker, som ikke vil spise vores kunder af med færdiglavede pakkeløsninger, men derimod ønsker at give hver enkelt en personlig og individuel vejledning.

Specialister med eget værksted

Hos Vejland Briller går vi op i vores håndværk. Derfor har vi vores eget værksted med sliberi. For at kunne garantere det bedste resultat hver gang, sliber vi selv alle vores briller. Det er vigtigt for os at kunne være stolte over hver eneste brille, som forlader butikken. Vi kan typisk slibe brillerne, mens kunden er i butikken og på den måde sikrer vi os, at kunden får sine briller hurtigst muligt. Skulle uheldet være ude, står vi altid klar til at reparere alle skader – uanset om de måtte være store eller små.  

Vi fremstiller speciallinser og sportsbriller fra bl.a. Adidas, Liberty Sport, Nike og Switch med styrke. Vi har specialiseret os i tørre øjne, så har du problemer med dette, så kig ind til os i butikken. Her kan vi undersøge dine øjne og finde en løsning, der passer til dig.

Vi har stor erfaring med børnebriller og at foretage synsprøver af børn. Det er vigtigt for os, at dit barn får en god og tryg oplevelse med briller og derfor vil I altid møde den samme optiker hver gang I besøger os.

Kunden i centrum

Vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder et udvalg, som de ikke kan få andre steder. Derfor tager vi med jævne mellemrum på messer både i Danmark og i udlandet for at finde de nyeste trends og tendenser.

Hos Vejland Briller er kunden altid i centrum – derfor går vi gerne en ekstra mil for vores kunder. Vi holder f.eks. løbende kundearrangementer for at pleje vores bånd til eksisterende kunder og byde nye velkommen. Følg med på vores Facebook-side for at holde dig opdateret omkring nye arrangementer.

Kig ind i vores butik til en snak eller en grundig vejledning. Du kan også bestille tid til en synsprøve her på siden. Vi er fleksible med vores aftaler, og skulle du blive forhindret, så giv os blot besked, så finder vi en ny tid til dig.