Find dine solbriller hos Vejland Briller på Amager

Solbriller har til opgave at sørge for, at du kan se soleklart og samtidig se godt ud imens. Et par solbriller er altså et must-have i sommerperioden, hvor solen står skarpt på himlen. Hos Vejland Briller på Amager tilbyder vi et spændende sortiment af solbriller til enhver situation og aktivitet, så du kan garanteret finde et par, der passer til dig.

Praktiske fordele ved solbriller

Det er en god ide altid at have et par gode solbriller med i tasken. Det er der flere årsager til, blandt andet:

  • Solbriller beskytter øjnene mod solens ultraviolette stråler, der i større mængder kan være skadelige. Hvidt sand, vand og sne reflekterer solens stråler, så UV-strålingen er især stor på for eksempel stranden.
  • Bærer du solbriller, blændes du ikke af solen. Blænding medfører nedsat synsskarphed og kan desuden fremprovokere hovedpine.
  • Polaroidglas sørger for at fjerne blændende, vandrette reflekser fra for eksempel vandoverflader og våde vejbaner.
  • Kontrastforøgende glas er med til at give et skarpt og behageligt syn, hvor kontrasterne træder klart frem. Det er især ideelt til bilkørsel og skiløb.

Forskellige typer solbrilleglas hos Vejland Briller

Der findes mange slags solbrilleglas, der hver har forskellige egenskaber, såsom:

 

  • Spejlglas: Den spejlende effekt kaster lyset tilbage, og er derfor populært i forbindelse med sport.
  • Farveskiftende glas: Glasset skifter farve afhængig af, hvor meget solen skinner. Øges UV-strålingen, bliver glasset mørkere. Reduceres UV-strålingen bliver det lysere.
  • Tonede glas: Glas kan være tonet fra 30% op til over 80%. Briller med over 80% er især egnede til ski- og sejlsport.

 

Hos Vejland Briller på Amager hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige solbriller, der passer til dine behov. Vores optikere har også øje for din stil, når solbrillerne skal vælges, så du får et par, der klæder lige netop dig.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu