Få foretaget gratis synsprøve hos Vejland Briller

Mange oplever, at de har behov for større styrke, jo ældre de bliver. Det kan blive sværere at se ting, der er langt væk, eller besværligt at læse det, der står med småt. Oplever du problemer med synet, så anbefaler vi, at du bestiller en synsprøve hos os, så du kan få undersøgt synet.

Book tid

Bør jeg få foretaget en synsprøve?

Vi har samlet en liste over typiske symptomer, der kan være tegn på synsproblemer:

  • Vedvarende hovedpine tyder på, at du anstrenger dine øjne for at kunne se skarpt.
  • Røde øjne, der opstår hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du har behov for en højere styrke.

Har du oplevet nogle af disse gener, så bør du bestille tid til en synsprøve hos os i Vejland Briller. Vi er uddannede og erfarne optikere, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at få undersøgt dit syn.

Sådan foregår synsprøven hos Vejland Briller

En synsprøve udføres ved hjælp af en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i og en bogstavstavle. Vi vil spørge ind til din dagligdag og eventuelle gener for at få indblik i din livsstil og dine behov. En synsprøve varer omkring 30 minutter og vil afsløre mulige synsfejl. Der bliver altid sat god tid af til synsprøven, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dit syn.

Vi anbefaler, at du bestiller tid hos os, så vi er sikre på, at vi har tid nok til dig og dit syn.