Køb brilleglas tilpasset dine øjnes behov hos Vejland Briller

Brilleglas er unikke, og de tilpasses til dine øjnes behov,  så dit syn korrigeres optimalt. Der findes forskellige typer brilleglas, for eksempel enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas – men hvad vil det sige?

Enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas

Din synsfejl har stor betydning for, hvilket slags brilleglas, du skal vælge. Vi har beskrevet typerne af brilleglas nedenfor, så du kan få en ide om, hvordan dine briller fungerer.

  • Enkeltstyrkeglas er brilleglas med én styrke i hele glassets flade. Er du langsynet eller nærsynet, er enkeltstyrkeglas, hvad du har brug for.
  • Flerstyrkeglas har forskellige styrker i glassets felter, og er dermed langt mere kompleks. Denne type brilleglas hjælper med at korrigere dit syn, hvis du har svært ved at se ting, der både er tæt på og langt væk.

Hos Vejland Briller står vi klar til at hjælpe dig

Oplever du problemer med synet? Det er nødvendigt med en synsprøve for at vurdere, om du har behov for briller, og hvilken brillestyrke du har brug for, for at korrigere din synsfejl på bedste vis. Hos Vejland Briller på Amager står vores optikere klar til at hjælpe dig, så du får brilleglas, der er tilpasset dine øjnes behov.