Find dit næste brillestel hos Vejland Briller på Amager

Hos Vejland Briller tilbyder vi alt fra minimalistiske og klassiske brillestel til mere unikke stel. Brillestellet er med til at give brillen personlighed, og fremhæver de ansigtstræk, man ønsker, at andre skal lægge mærke til. Derfor bør du overveje, hvordan dit brillestel skal være, hvis du er på udkig efter nye briller.

Guide til valg af brillestel

Mulighederne er mange, når det kommer til at give briller personlighed og et unikt look. Der er dog nogle faktorer, der er afgørende for hvilke farver, der passer bedst til dig. Vi har lavet en guide, så du kan finde ud af hvilket brillestel, der klæder dig.

  • Til lyse hudtoner og lyst hår er det klædeligt med naturlige farver såsom skildpadde, rav og lyse og neutrale farver. Undgå sorte brillestel, da det kan forekomme lidt voldsomt.
  • Har du lys hud og rødt hår vil især blå eller grønne briller fremhæve dine farver. Vil du fremhæve din hårfarve, så er gyldne og røde toner et godt valg.
  • Har du mørkere hud og hår, så er skarpere og mørkere farver et ideelt valg. Metalfarver vil også klæde dig.
  • Er du helt mørk, vil pasteller og kraftige farver skabe en flot kontrast til din dybe hudtone. Undgå brune brillestel, disse vil ofte blende ind i din hudfarve.

Hos Vejland Briller tilpasses dine brillestel din stil

Et godt tip er at vælge brillestellet i en farve, der passer til dine mest brugte farver i din garderobe. Sådan kan du sikre dig, at brillen kan gå til langt det meste af dit tøj. Du er velkommen til at kigge forbi Vejland Briller på Amager, hvis du har brug for hjælp til valg af brillestel. Vi lægger stor vægt på at finde et brillestel, der passer til netop dine behov og din stil.