Solbriller med UV beskyttelse hos Vejland Briller på Amager

Du bør altid have et par gode solbriller med 100% UV beskyttelse med i tasken om sommeren. Solbriller gør det behageligt at orientere sig, når solen skinner, men de beskytter også dine øjne mod UV-stråling. Solens ultraviolette stråler kan have skadelige konsekvenser for dine øjne og den omkringliggende hud, så husk derfor at bære solbriller med UV beskyttelse, når solen skinner.

UV beskyttelse forhindrer øjenskader

Børns øjne er særligt udsatte for UV-stråling, derfor er det vigtigt at små såvel som store skal bære solbriller, når solen står skarpt på himlen. Eksponeres øjnene for en stor mængde UV-stråling kan det medføre forringet synskvalitet og synsnedsættelse. UV-stråling kan blandt andet føre til følgende langvarige og kortvarige skader:

  • Tågede hornhinder, der kan resultere i synsforringelse.
  • Hornhindebetændelse er en alvorlig øjensygdom, der skyldes en overfladisk forbrænding af øjets horhinde, forårsaget af UV-stråler. Sygdommen kan medføre varigt nedsat syn.
  • Grå stær skyldes en uklar linse. Grå stær kan medføre synsnedsættelse, blændingsgener eller en ændret opfattelse af farver.

Nyd sommeren uden bekymringer med solbriller fra Vejland Briller

Når UV-stråling kombineres med vand eller sne, øges refleksionerne, og strålerne er derfor ekstra kraftige. Med et par gode solbriller med UV beskyttelse fra Vejland Briller, kan du slippe bekymringerne, uanset om du er på ferie sydpå, er på tur i det fri eller tager på en velfortjent skitur med familien.

Dine solbriller skal beskytte dine øjne mod UV-stråling, men de skal naturligvis også klæde dig. Vores optikere gerne med at finde solbriller, der klæder dit ansigt og passer til din stil. Kig forbi Vejland Briller på Amager og få vist vores udvalg af solbriller med fuld UV beskyttelse frem for dig. Vi giver os god tid til at finde de helt rette solbriller til dig, så du kan nyde sommeren uden bekymringer.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu