Kontaktlinser hos Vejland Briller

Der er mange, der vælger kontaktlinser frem for briller, og det er der adskillige grunde til. Er du meget aktiv og ønsker mere bevægelsesfrihed? Det kan også være, at du ønsker en langt mere fleksibel løsning, der tilpasses din hverdag. Vil du høre nærmere om dine muligheder for kontaktlinser, så er du velkommen til at kigge forbi Vejland Briller på Amager.

Hvorfor vælge kontaktlinser?

Mange vælger at ligge brillerne på hylden og skifte dem ud med et par kontaktlinser. Kontaktlinser har mange fordele, blandt andet:

  • Kontaktlinser sikrer dig fuld bevægelsesfrihed, og de er derfor et ideelt valg til dig, der dyrker meget sport.
  • Kontaktlinser er simple, lette og effektive at have med at gøre.
  • Er du træt af duggede brilleglas? Med kontaktlinser får du et klart synsfelt uanset regn, sne og dug.
  • Kontaktlinser ændrer ikke på dit udseende, så foretrækker du et naturligt look, er det et godt valg til dig.

Med kontaktlinser fra Vejland Briller er mulighederne mange

Der er mange muligheder, når det kommer til kontaktlinser. Hos Vejland Briller forhandler vi mange typer kontaktlinser, og vi hjælper meget gerne med at finde en linsetype, der passer til din dagligdag og dine behov.

  • Er du meget aktiv, er vores komfortable og praktiske 1-dagslinser et ideelt valg.
  • Døgnlinser er en god løsning til dig, der foretrækker at bruge linserne døgnet rundt uden at skulle tænke på rengøring, eller at dine øjne bliver irriteret.
  • Vi har også en løsning til dig, der har behov for flere styrker. Flerstyrkelinser tillader dig at se skarpt uanset afstand og bidrager med god synskomfort.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kontaktlinser, så lad vores dygtige optikere hjælpe dig! Hos din optiker på Amager lægger vi altid stor vægt på at finde den bedste løsning for dig og dit syn.