Find solbriller med styrke hos Vejland Briller på Amager

Det kan være ukomfortabelt og skadeligt for dine øjne, hvis du ikke bærer solbriller, når solen står højt på himlen. Det kan medføre hovedpine, hvis du konstant kniber øjnene sammen for at skærme for solen. Solbriller med styrke er den ultimative løsning – de beskytter dine øjne mod UV-stråling, og du får samtidig et skarpt og behageligt syn i solen.

Solbriller med styrke tilpasses dine behov

Langt de fleste solbriller kan fås med styrke, og hos Vejland Briller tilpasses dine solbriller med styrke dine øjnes behov. Du kan blandt andet overveje hvilket brilleglas, du vil have i dine briller. Vi har lavet en guide over de forskellige typer solbrilleglas, som vi tilbyder:

  • Fotokromisk glas går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner, og glasset passer godt til aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas mindsker generende refleksioner fra for eksempel sollys i vand, regn eller bygninger.
  • Brilleglas fås i forskellige farver såsom gule, orange, grønne og brune glas. Varme nuancer øger kontrasterne ved nedsat sol, hvor køligere glas er mere balancerede.
  • Fit-over eller clip-on er et billigere alternativ til dig, der ikke vil investere i et par solbriller med styrke. Fit-overs er solbriller med styrke, som sættes over dine nuværende glas. Clip-ons er solbrilleglas, du klipper på dine nuværende briller.

Find de rette solbriller med styrke hos Vejland Briller

Skal du have nye briller? Så bør du overveje, om du vil lave dine gamle briller om til solbriller med styrke – på den måde er de allerede tilpasset dine synsbehov. Kig endelig forbi Vejland Briller på Amager og hør mere om dine muligheder omkring solbriller med styrke. Vores optikere står også klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette solbriller med styrke, som passer til dine behov og din stil.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER