Få foretaget en synsprøve hos Vejland Briller på Amager

Mange oplever, at de har behov for større styrke, jo ældre man bliver. Det kan blive sværere at se ting, der er langt væk, eller besværligt at læse det, der står med småt. Oplever du problemer med synet, så anbefaler vi, at du bestiller en synsprøve hos din lokale optiker, så du kan få undersøgt synet.

Bør jeg få foretaget en synsprøve?

Vi har samlet en liste over typiske symptomer, der kan være tegn på synsproblemer:

  • Vedvarende hovedpine hvilket tyder på, at du anstrenger dine øjne for at stille skarpt.
  • Røde øjne, der opstår hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du har behov for en højere styrke.

Har du oplevet nogle af disse gener, så bør du bestille tid til en synsprøve. Hos Vejland Briller på Amager står vores dygtige optikere altid klar til at hjælpe dig med at få undersøgt dit syn.

Sådan foregår synsprøven hos Vejland Briller

En synsprøve udføres ved hjælp af en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i og en bogstavstavle. Optikeren vil spørge ind til din dagligdag og eventuelle gener for at få indblik i din livsstil og dine behov. En synsprøve varer omkring 30 minutter og vil afsløre mulige synsfejl. Der bliver altid sat god tid af til synsprøven, så I sammen kan finde den bedste løsning for dit syn.

Vi anbefaler, at bestille tid.