Mærker

Sportsbriller til børn og voksne

Udover at have nogle af de førende særier af tøj og sko til profentionel sportsbrug, laver Adidas også en lang række af top profentionelle sportssolbriller. Det som gør Adidas helt unik, er deres helt unikke glas, som kan udskiftes til den induvidielles behøv, alt fra overskyet til solskin, og fra sejlads til bjergbestigning, og ikke nok med det, kan man selv let udskifte glasene, så man altid er klar til enhver udfordning. Ikke nok med det, kan de fleste Adidas solbriller også blive udstyret med brille styrker, se enhver kan komme ud og være aktiv med et par fede Adidas sportssolbriller.

 

Liberty Sport har en lang række af sportsbriller til børn, som er velegnet for alle sportsgrene som både idrætstimerne og fritiden byder på. Hvad som gør Liberty Sport helt unik, er deres næsebeskytter og støttepuder, så briller kan side så behageligt som mulig, under enhver sportsgren, og udover brillens komfort, er der også en nakkestrup som søger for at briller forbliver på hoved til hver en tid. Til den rigtig vilde, findes der også stangløse modeller, så man ikke skal have nogle bekymringer om at knæge en stang, når man går vildt til den til idrætstimerne.

 

Udskiftlige glas er ikke et nyt koncept, men dét her Switch gjort helt til sit eget, med deres lynhurtigt magnet udskifningssystem, som har gjort at Switch har et af de hurtigske måde at skifte glas på.

Ligesom Adidas, har Nike udover ders sucsefulde tøj og sko serier også en række sportssolbriller, hvor konforten er i top, men uden at skære ned på hvor stilfulde de er.