Find designerbriller hos Vejland Briller på Amager

Hos Vejland Briller vælger vi selv hele vores sortiment ud. Vi lægger stor vægt på gennemført design, og du kan være sikker på at få briller i god kvalitet, når du køber briller hos os. Vores hylder præges af alt fra unikke briller til de langt mere klassiske briller. Designerbriller har især en god plads på vores hylder, og vi tilbyder alle de lækre mærker i både dansk og udenlandsk design.

Sæt prikken over i’et med et par designerbriller

Når vores kunder skal købe designerbriller, er briller i dansk design det foretrukne valg. Hos os forhandler vi blandt andet følgende mærker:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear
  • ProDesign

Hos Vejland Briller forhandler vi naturligvis også briller i udenlandsk design, hvor vi har alle de lækre mærker, såsom:

  • Marc By Marc Jacobs
  • Tommy Hilfiger
  • Ray-Ban

Et par designerbriller kan uden tvivl sætte prikken over i’et på dit look. Uanset om du er på udkig efter briller i udenlandsk eller dansk design, så hjælper vi dig gerne med at finde noget, der falder i din smag.

Kig forbi til en snak om designerbriller hos Vejland Briller

Du er velkommen til at kigge forbi Vejland Briller på Amager, hvis du er interesseret i at købe et par designerbriller. Vores optikere viser dig gerne vores spændende udvalg, og du har mulighed for at prøve brillerne på. Det er vigtigt, at du finder et par briller, der klæder dig, og som passer til din stil. Når de rette briller skal findes, er der flere faktorer at tage højde for, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Du modtager altid ordentlig rådgivning som kunde hos os, da dit syn er vores topprioritet. Kig forbi og lad vores optikere hjælpe dig med at finde det perfekte par designerbriller til dig.