Hos Vejland Briller på Amager forhandles briller i dansk design

Hos Vejland Briller udvælger vi selv vores sortiment, og vi sætter pris på knivskarp kvalitet og et gennemført design. Især dansk design er noget helt unikt, derfor har vi naturligvis et spændende udvalg af briller i dansk design i vores sortiment. Vi er vilde med god kvalitet kombineret med pænt design, som man får, når man køber dansk design briller. Kig endelig forbi og se vores udvalg af briller i dansk design, hvis du er på udkig efter nye briller.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Dansk design kan noget særligt

Når vores kunder skal vælge briller, er dansk design det foretrukne valg. Derfor forhandler vi selvfølgelig briller af denne type hos din optiker på Amager. Dansk design kan bare noget særligt, og du kan være sikker på at få briller i et lækkert design kombineret med god kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærkerne Fleye og Thomsen Eyewear hos os.

Nogle går specifikt efter briller i dansk design, hvor andre støder på det ved en tilfældighed. Uanset om du støder på det ved en tilfældighed eller ej, så er vi sikre på, at du vil blive rigtig glad for briller i dansk design.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Bredt udvalg af dansk design briller hos Vejland Briller

Er du også vild med briller i dansk design? Du er velkommen til at kigge forbi Vejland Briller på Amager. Vores optikere vil meget gerne vise vores udvalg af pæne briller i dansk design frem for dig, så du selv kan få syn for sagen. Vi står også klar til at vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at finde de helt rigtige briller i dansk design, der passer til dig og din personlige stil. Uanset om du er på udkig efter en klassisk eller mere moderne brille, så kan du garanteret finde det hos os.