Velkommen til Vejland Briller

Book tid

Foråret ser klart ud!

Med vores nyeste kollektion af briller og solbriller! Opdag det perfekte look til den solrige sæson med vores trendy udvalg. Gør dig klar til at stråle med stil!

OBS Vi holder lukket om torsdagen i uge 8-10.

Specialister med eget værksted

Hos Vejland Briller går vi op i vores håndværk. Derfor har vi eget værksted med sliberi. Vi garanterer det bedste resultat hver gang, for vi sliber selv alle glas til vores briller. Det er vigtigt for os, at vi kan være stolte over over hver eneste brille, som forlader butikken. Vi sliber typisk glassene, mens du er i butikken. På den måde sikrer vi os, at du får dine briller hurtigst muligt. Skulle uheldet være ude, står vi altid klar til at reparere alle skader – store som små.

Vi har også stor erfaring med børnebriller og at foretage synsprøver af børn. Det er vigtigt for os, at dit barn får en god og tryg oplevelse, og derfor vil I altid møde den samme optiker, hver gang I besøger os.

 

 

Kunderne er i centrum

Vi tilbyder vores kunder – og dig – et udvalg, som ikke kan fås andre steder, derfor tager vi med jævne mellemrum på messer i både Danmark og udlandet for at finde de nyeste trends til dig. Derfor finder du altid de nyeste modeller og det mest spændende udvalg her hos os.

Hos Vejland Briller er kunden altid i centrum, og derfor går vi gerne en ekstra mil for vores kunder. Vi holder for eksempel løbende kundearrangementer for at pleje vores relation til eksisterende kunder samt byde nye velkommen.

Følg med på vores Facebookside, så er du altid opdateret om arrangementer, sortiment og services.

Læs mere om os

Blackfin BF1052 Col1126
Blackfin BF1050 Col 1672
Imago ULTRALIGHT CURSA Col.55G
IMAGO ULTRALIGHT Suomi Col. 200G
Blackfin BF1047 Col 1688
Blackfin BF1044 C1695
Blackfin BF1054 Col 1538
Imago Ultralight Mod. PROBA Col. 665