Vores fantastiske team

Vi står altid klar til at hjælpe med problemer, store som små. Ane er vores Team leder, med 30 års erfaring inde for faget. Jette Rønnenfelt er blevet ansat 1/5-19 som optiker og har ligesom Ane mere end 30 års erfaring, Jette og Ane skal i fremtiden skiftes til at rejse ud med “syn for sagen” med briller til bla. Nepal og Senegal . John er vores helt fantastiske optik assistent, han “kan det hele” dog ikke lave synsprøver og er med til at få det hele til at køre rundt. Mette er vores fanatiske vindues dekoratør og er med til at planlægge events i butikken. Nikolaj hjælper til i butikken når Ane har brug for et ekstra sæt hænder, dog ser vi ikke meget til hverken Mette eller Nikolaj da de begge har travlt med deres studier.

ANE IVERSEN – INDEHAVER: Ane blev uddannet som optiker fra Optikerskolen i Randers i 1989. Hun har arbejdet som optiker siden da, og blev i 2003 ansat i Vejland Briller. I 2007 tog hun så skridtet, og købte butikken efter Erik Vagn Jensen.

VORES UNIKKE STIL

Vi er et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker, med vores unikke stil i indretningen og brille udvalg. Retro, kunsthåndværk, rustik, er bare en håndfuld af de ord man kan bruge til at beskrive vores stil.