Synet ændrer sig hele livet

Din krop ændrer sig gennem hele livet. Det gør dit syn også. Derfor er det en god idé at få dit syn tjekket regelmæssigt. Hos Vejland Briller kan vi hjælpe dig – uanset alder.

Børn og unge

Mange synsproblemer kan løses eller afhjælpes, når de opdages tidligt. I 2-3-årsalderen kan børns syn prøves. I teenagealderen og de tidlige voksenår oplever mange problemer med træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær, der kan skyldes problemer med synet

Det voksne syn

Omkring 40-års-alderen ændrer synet sig for de fleste mennesker. Fokuseringsevnen falder, og det betyder, at avisen, bogen eller computerskærmen skal længere væk, for at man kan se skarpt. Man kan opleve symptomer som hovedpine, svimmelhed og trætte og sviende øjne.

Seniorsyn

Med alderen kan der opstå problemer: Trykket i øjet kan stige, og det kan være tegn på begyndende grøn stær. Grå stær er en anden øjenlidelse, der medfører nedsat og uskarpt syn. Med alderen bliver nethindeproblemer mere almindelige, og disse problemer skal undersøges, så de ikke medfører varig skade på synet.

Hos Vejland Briller kan vi afhjælpe dig med dit syn uanset dit problem. Kom forbi til en synsprøve.